0

300Mbps Kablosuz N TD-W9970 VDSL2 Modem Kurulum Videosu

Paylaş


En yeni ITU-T G.993.2 VDSL2 standardı ile gelen 100Mbps’e varan indirme hızlarını destekleyen TD-W9970 aynı zamanda geriye dönük olarak da ADSL ile uyumludur. 2.4GHz bandı üzerinden 300Mbps kablosuz bağlantı hızları ile kesintisiz HD video yayınları, online oyunlar ve diğer yoğun bant genişliği uygulamaları için mükemmel bir seçimdir.

TD-W9970 desteklediği VDSL/ADSL veya Ethernet WAN (EWAN) bağlantıları ile kullanıcılara farklı Internet bağlantılarının esnekliğini sunar.

Değiştirilebilir LAN/WAN portu özelliği ile Fiber/Kablo servislerine bağlanabilirlik sağlar.

Bu benzersiz özellik sayesinde kullanıcıların istedikleri an fiber veya kablo servisleri arasında geçiş yapmalarına olanak tanır.

100Mbps’e kadar VDSL2 genişband hızları sunan TD-W9970 aynı zamanda geriye dönük olarak da ADSL2+/ADSL2/ADSL standartlarını da desteklemektedir. Ses, video, veri, HDTV ve etkileşimli oyun gibi üçlü oynatma servislerinin geniş dağıtımı desteklemesi için dizayn edilmiştir.

TD-W9970’in çok fonksiyonlu USB 2.0 portu ile evde ağ üzerinde yazıcı, dosya ve medya paylaşımı yapabilir, ayrıca FTP sunucu fonksiyonu ile de Internet üzerinden dosyalarınıza ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir